NL
Vind een dealer Spa configurator Onze collecties

Haal met een HotSpring®
de bubbels in huis!

Vind een dealer Spa configurator Onze collecties
NL FR

Septemberactie 2017

Koopt u van 18 september t.e.m. 15 oktober een HotSpring Spa uit de Highlife® NXT, Highlife®, Limelight® of de HotSpot® collectie, dan ontvangt u een exclusief geschenk van Tradewinds.

 

Highlife & Highlife NXT

Bij aankoop van een HotSpring® uit de Highlife® of de Highlife® NXT collectie, ontvangt u een WAGOON of een WAGON.

 

Wagoon

De Wagoon is een praktische en multifunctionele outdoor kar die rolt op stevige 12-duimse wielen. Deze kar is héél licht en snel demonteerbaar en kan zware lasten tot 100 kg aan.

 

Wagon

De Wagon is een heel lichte en multifunctionele wagen voor buitengebruik. Daarom wordt bij de productie ervan alleen aluminium, glasvezel en waterproof multiplex gebruikt.

Limelight

Bij aankoop van een HotSpring® uit de Limelight® collectie, ontvangt u een CLARO!

 

Claro! is een snoerloze buitenlamp.

Het is een stormlamp, speciaal ontworpen voor buitengebruik, met water- en zonbestendige materialen. Deze leeslamp met kap is niet oogverblindend en verdeelt het intens licht mooi rond de lampenkap in gezandstraalde kunststof. De CFL-spaarlamp wordt gevoed door een 12V batterij. Deze batterij is herlaadbaar en waarborgt 10 uur intens licht. 

HotSpot

Bij aankoop van een HotSpring® uit de HotSpot® collectie, ontvangt u een STOOL***.

 

Stool*** is het Engels woord voor zitje. De *** verwijzen naar zijn isothermische inhoud van 40 liter waarin eten en drank bewaard kan worden. Koud, fris, of warm. De buitenkant bestaat uit watervaste multiplex en aluminium. Stool*** vreest geen regen of zon. Binnenin is de koffer gemaakt uit EPP, een nieuwe kunststof met hoog isolatievermogen dat werd getest op temperaturen van -40 tot 120 c°. Stool*** is stevig gebouwd en kan tevens dienen als voetbankje of bijzettafel.

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief