NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

De 7 voordelen van een spa voor kinderen

Een spa kan je dagdagelijkse routine een stuk rustiger maken. In de ochtendgloor een moment in de spa, wanneer het nog rustig is. Misschien zie je jezelf met je partner en vrienden in de avond genieten van de jacuzzi. De kinderen zullen vast en zeker ook eens genieten van de jacuzzi. Een HotSpring thuis is een bron van geluk voor je kinderen. Dat is niet alles. Ontdek de 7 voordelen van een HotSpring Spa.

Stress laten wegsmelten

Tegenwoordig is er enorm veel druk op de kinderen. Denk maar aan huiswerk na een lange schooldag, allerlei sportactiviteiten en hobby's, comptetities, ... Tijdens hun groei kunnen ze stress ervaren door de voorbereidingen op het hoger onderwijs, een studentenjob en zelfs al in vroege relaties... Gelukkig zorgt een jacuzzi voor enige stressverlichting. Na een lange dag kunnen ze al hun zorgen laten oplossen in het water.

Een goede nachtrust

Rusteloze nachten komen helaas ook veel voor bij kinderen. Stress en een slechte nachtrust hangen samen. De allerkleinsten hebben ook nog te maken met heel wat prikkels die verwerkt moeten worden. Resultaat? Een verstoorde slaapritme. Laat daarom je kinderen 1,5 uur voor het slapengaan 15 minuten in de jacuzzi zitten. Maak er een routine van. Zo zullen ze veel sneller in slaap vallen en een goede slaapritme ontwikkelen waar héél het gezin iets aan heeft. 

Natuurlijke pijnbestrijding voor kinderen

Ook kinderen hebben wel eens last van spierpijn of pijn in de gewrichten. Vooral voor kinderen die actief deelnemen aan competities of kinderen die een belastende job hebben, is dit een bekend fenomeen. Hydromassage therapie, een combinatie van warmte, drijfbaarheid en massage uit de jets, kan deze pijn aanzienlijk verlichten. Én het is volledig natuurlijk! 


 

Quality-time voor het gezin

Hoe ouder ze worden, hoe minder tijd ze met de familie spenderen. Wellicht veel minder dan u had gewenst. Een spa kan dat veranderen! Het kan dienen als centraal punt om samen te komen als familie. De ideale plaats om een nieuwe familietraditie op te starten waar samenkomen het doel is. 

 


 

 

Disconnect to connect

Kinderen brengen veel tijd door op sociale media. Wanneer was de laatste keer dat je samen met de kinderen eens genoten hebt van de zonsondergang? Wanneer je kinderen in de spa gaan, kunnen ze zich volledig afsluiten van de online wereld en kunnen ze terug leven in de echte wereld. Goed voor het gezin en voor je kind. 

 


 

 

Me-time evenzeer belangrijk voor kinderen

Net als ons, hebben kinderen er ook nood aan om af en toe alleen te zijn. De meeste kinderen brengen door de dag hun tijd vaak door met anderen. Sommige kinderen delen een slaapkamer met een zus of broer. Anderen zijn juist introvert en hebben nood aan een moment om te herladen en om tot rust te komen. In een HotSpring Spa kunnen ze deze rust vinden in combinatie met hun favoriete muziek of TV-programma.

 


 

 

Verantwoordelijkheidszin

Het onderhoud van een jacuzzi vergt lichte, maar regelmatige investering in tijd en energie. Het is het perfecte klusje voor je kinderen - vergt geen expertise, maar dient volgens schema te gebeuren. Door dit soort taken toe te wijzen aan kinderen, leren ze verantwoordelijkheid aan. Zo worden ze ook beloond wanneer ze daadwerkelijk kunnen genieten van het harde werk dat ze verricht hebben. 

 


 

 

Enkele aandachtspunten

Kinderen houden van spa's, maar dit kan leiden tot onvoorzichtigheid. Veiligheid moet serieus genomen worden. Neem de tijd om een lijst van regels op te stellen en deel ze met iedereen in de familie. Een belangrijke regel is om geen kinderen onder de 5 jaar in de spa te laten gaan. Dit door het risico op oververhitting. 

Zorg ervoor dat er steeds supervisie is wanneer kinderen gebruik maken van een spa. Wanneer je je zorgen maakt over spa gebruik bij je afwezigheid, zorg er dan voor dat de cover afgesloten en vergrendeld is. 

 

Bij HotSpring Spas geloven we dat een spa een geweldige manier is om een familie bijeen te brengen. Onze kwalitatieve spa's komen in alle maten zodat ze aangepast kunnen worden aan elke familie. Met de ruime variatie aan opties en entertainment, kan je ieders wens vervullen. Om meer te weten te komen over onze spa's, kan je de brochure hier aanvragen. Ben je al een stap verder? Breng dan een bezoek aan één van onze verdelers.

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief