NL
Vind een dealer Spa configurator Onze collecties

Haal met een HotSpring®
de bubbels in huis!

Vind een dealer Spa configurator Onze collecties
NL FR

7 voordelen voor uw kids

 
Het leven van een mama en papa is hectisch. Een hoop ouders zullen overtuigend ja knikken bij deze stelling. Een spa kan uw dagdagelijkse routine een stuk rustiger maken. In de ochtendgloor een moment in de spa, wanneer het nog rustig is. Misschien ziet u zichzelf eerder met uw partner en vrienden in de avond genieten van uw spa. Indien u kinderen heeft, hebben ze vast en zeker ook eens genoten van de spa. Een HotSpring thuis is zeker een bron van geluk voor uw kinderen, maar het is evenzeer ook goed op verschillendelde manieren.
We hebben de voordelen even voor u opgesomd:

7 voordelen van een spa

  1. Stressverlichting. Tegenwoordig is er enorm veel druk op de kinderen. Al dat huiswerk, sportactiviteiten en muziek, competities... Tijdens hun groei kunnen ze stress ervaren door de voorbereidingen op het hoger onderwijs, een studentenjob en zelfs al in vroege relaties... Gelukkig zorgt een spa voor enige stressverlichting. Na een lange dag kunnen ze al hun zorgen laten oplossen in het water.
  2. Beter slapen. Rusteloze nachten komen helaas ook veel voor bij kinderen. Die nachtjes door tijdens de examenperiode eisen zo hun tol. Hun slaapritme raakt vaak ook in de war door een steeds veranderend routine. Laat uw kinderen 1,5 uur voor het slapengaan 15 minuten in de spa zitten. Zo zullen ze veel sneller in slaap vallen.
  3. Pijnbestrijding. Ook uw kinderen hebben wel eens last van nekpijn, spierpijn, pijn in de gewrichten, ... Vooral voor kinderen die actief deelnemen aan competities of kinderen die een belastende job hebben, is dit een bekend fenomeen. Hydromassage therapie, een combinatie van warmte, drijfbaarheid en massage uit de jets, kan deze pijn aanzienlijk verlichten.
  4. Quality time met de familie. Hoe ouder ze worden, hoe minder tijd ze met de familie spenderen. Wellicht veel minder dan u had gewenst. Een spa kan dat veranderen! Het kan dienen als centraal punt om samen te komen als familie. De ideale plaats om een nieuwe familietraditie op te starten waar samenkomen het doel is. 
  5. Privé-moment. Net als ons, hebben kinderen er ook nood aan om af en toe alleen te zijn. De meeste kinderen brengen door de dag hun tijd vaak door met anderen. Sommige kinderen delen een slaapkamer met een zus of broer. Sommige kinderen zijn juist introvert en hebben nood aan een moment om te herladen en om tot rust te komen. In een HotSpring Spa kunnen ze deze rust vinden in combinatie met hun favoriete muziek of TV-programma. 
  6. Loskoppelen van social media! Kinderen brengen tegenwoordig veel tijd door op sociale media. Wanneer was de laatste keer dat u samen met uw kinderen eens genoten heeft van de zonsondergang? Wanneer uw kinderen in de spa gaan, kunnen ze zich volledig afsluiten van de online wereld en kunnen ze terug leven in de echte wereld. 
  7. Verantwoordelijkheid. Het onderhoud van een spa vergt lichte, maar regelmatige investering in tijd en energie. Het is het perfecte klusje voor uw kinderen - vergt geen expertise, maar dient volgens schema te gebeuren. Door dit soort taken toe te wijzen aan uw kinderen, leren ze verantwoordelijkheid aan. Zo worden ze ook beloond wanneer ze daadwerkelijk kunnen genieten van het harde werk dat ze verricht hebben. 
 

Enkele aandachtspunten

Kinderen houden van spa's, maar dit kan leiden tot onvoorzichtigheid. Veiligheid moet serieus genomen worden. Neem de tijd om een lijst van regels op te stellen en deel ze met iedereen in de familie. Een belangrijke regel is om geen kinderen onder de 5 jaar in de spa te laten gaan. Dit door het risico op oververhitting. Daarnaast is verdrinking een belangrijk punt, net als bij elke wateractiviteit.

Kinderen met lang haar mogen zeker niet te diep in het water terecht komen. Zij lopen steeds het risico om met de haren vast te zitten in de jets waardoor ze niet meer naar boven kunnen komen. Zorg er daarom voor dat er steeds supervisie is wanneer uw kinderen gebruik maken van een spa. 

Wanneer u zich zorgen maakt over spa gebruik bij uw afwezigheid, zorg er dan voor dat de cover afgesloten en vergrendeld is. 

 

Bij HotSpring Spas geloven we dat een spa een geweldige manier is om een familie bijeen te brengen. Onze kwalitatieve spa's komen in alle maten zodat ze aangepast kunnen worden aan elke familie. Met de ruime variatie aan opties en entertainment, kunt u ieders wens vervullen. Om meer te weten te komen over onze spa's, kunt u de brochure hier aanvragen. Bent u al een stap verder? Breng dan een bezoek aan één van onze verdelers.

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief