NL
Vind een dealer Spa configurator Onze collecties

Haal met een HotSpring®
de bubbels in huis!

Vind een dealer Spa configurator Onze collecties
NL FR

Laat niet alleen uw zorgen maar ook de pijn verdwijnen met een HotSpring Spa

 

Sporten doet goed, maar doe het ook goed.

In de loop van de tijd gaan uw gewrichten lijden onder de constante druk. Gevolg? Chronische ontstekingen. Natuurlijk is dit vanaf een bepaalde leeftijd bijna onoverkomelijk. We kennen allemaal wel iemand met een vorm van gewrichtsontstekingen... Maar wat als de gevolgen hiervan veel verder gaan? 


U heeft jarenlang genoten van een zeer actieve levensstijl. En ineens, kunt u werkelijk niets meer. Joggen en fietsen doen zeer. U heeft rugpijn, nekklachten, kniepijn, ... Meer dan de fysieke effecten waaronder u lijdt, zijn het de mentale effecten die vooral een weerslag op uw welzijn hebben.


Depressie gaat vaak gepaard met chronische pijn. Pijnstillers bieden tijdelijk soelaas. Maar zeg nu eens eerlijk, wilt u de rest van uw leven afhankelijk zijn van pijnstillers? 

 

Een spa als pijnbestrijding

Wanneer u in een warm bad gaat, gaat uw lichaamstemperatuur de hoogte in. Een aantal dingen gebeuren met uw lichaam die tegen de pijn helpen.


Warm water zorgt ervoor dat de bloedvaten verwijden zodat helende stoffen doorheen het bloed kunnen doorstromen naar de getroffen gebieden. Het water zorgt er ook voor dat de spieren ontspannen, en haalt zo de spanningen weg die ervoor zorgen dat de zenuwen beschadigd worden.


Naast pijnbestrijding, zijn er nog tal van voordelen van een spa.

 

Goed voor uw hart

Een studie in 2016 in de "Journal of Physiology" wijst uit dat 8 weken consequente onderdompelingen in warm water, voor een verlaagde bloeddruk zorgen en zo ook voor flexibelere vaten.
De warmte van een spa zorgt ervoor dat uw zenuwen ontspannen zijn. Zo kunt u tot wel 8 uren pijnvrij zijn. Als dat niet beter is dan een pilletje tegen de pijn.
Daarnaast zorgt het ontspannen in een spa ook voor een geweldige gemoedstoestand. Niet alleen de pijn maar ook al uw zorgen lossen als het ware op in het water. 
Stelt u zich nog steeds vragen over de gezondheidsvoordelen van een HotSpring Spa? Contacteer dan de dichtbijzijnste Hotspring dealer en ondervindt het zelf.

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief