NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Spa tips

Overweegt u de aankoop van een spa op korte of lange termijn? Dan zijn dit enkele tips die u zeker niet over het hoofd mag zien.

Tip: Try before you buy

Wanneer u een paar schoenen of een nieuw kledingstuk koopt, past u het eerst uitgebreid. Waarom dan ook niet uw spa “passen”, alvorens over te gaan tot een aankoop? Een HotSpring Spa is een investering waar u vele jaren van gaat genieten. Garandeer dus dat u kiest voor een spa model dat u, en ook uw partner of gezin, als gegoten zit. Een eerste mogelijkheid is een droge test. Trek uw schoenen uit en neem plaats in de spa. Zo krijgt u al een eerste idee hoe de kuip aanvoelt. Een natte test is natuurlijk het meest compleet. U kan de massage zelf voelen en ervaart de volledige beleving van een HotSpring Spa.
Bij een natte test kan u de massage zelf voelen en ervaart de volledige beleving van een HotSpring Spa.
Try before you buy

Tip: Vraag naar het energieverbruik

De aankoop van een spa staat voor een investering. Zorg er dus voor dat u 100% correct geïnformeerd bent over de kosten. En niet enkel de initiële kosten van aanschaf, maar ook de kosten nadat de spa eenmaal bij uw thuis geïnstalleerd is. Een HotSpring Spa is 24uur per dag, 7 dagen op 7, klaar voor gebruik. Het water is altijd op temperatuur. Een vaak gestelde vraag is dan ook welk effect dit heeft op het energieverbruik? HotSpring Spa is vanaf de start zeer bewust bezig geweest met het energieverbruik van de spa’s en heeft de nodige maatregelen genomen. Daardoor is het vandaag de dag de meest energiezuinige spa op de markt.

Tip: Informeer naar het wateronderhoud

Er zijn tal van manieren om uw spa water te onderhouden. Met of zonder chloor? Manueel of semiautomatisch? Een erkend verdeler zal u zeker uitgebreid kunnen informeren over de verschillende waterbehandelingsmethodes. Elke methode heeft namelijk zijn voor- en nadelen. Er bestaat ongetwijfeld een manier van wateronderhoud die 100% beantwoordt aan uw behoeftes. Een erkende HotSpring verdeler kan u steeds aan de hand van enkele vragen adviseren welk wateronderhoud zal tegemoetkomen aan al uw verwachtingen.

Tip: Kies voor een erkende verdeler

Bij aankoop van een spa stapt u best naar een erkend verdeler met ervaring in zijn sector. Een spa heeft u immers niet voor even, maar liefst voor een heel leven. Enkel een erkend verdeler, kan u inlichten over de garantietermijnen van de spa en deze ook garanderen en uitvoeren. Hij kan u bovendien ook bijstaan met raad en daad bij de plaatsing en installatie van de spa.

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief