NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Nieuw FreshWater™-zoutsysteem

 

Het FreshWater-zoutsysteem komt Hot Spring’s belofte van Every day made better™ na door te zorgen voor beter water op een eenvoudigere manier.

 

  • Minder tijd en minder zorgen voor onderhoud – gewoon spa-water dat altijd warm en klaar is voor gebruik.
  • Minder chemicaliën en geen jeukende, droge huid of ogen – gewoon zuiver, zacht aanvoelend en geurloos water dat er goed uitziet en geweldig aanvoelt!
  • Minder waterverspilling want het is niet meer nodig om de spa regelmatig te laten leeglopen en opnieuw te vullen – het spa-water blijft een heel jaar lang goed

 

Het FreshWater-zoutsysteem biedt:

Voor dit unieke ontwerp, waarvoor een patent is aangevraagd, is er geen hulp van experten nodig om het systeem te onderhouden of vervangen – u kunt heel eenvoudig zelf het patroon vervangen in een paar seconden tijd!

Een betaalbaar zoutsysteem dat chloor genereert en kostenbarrières overwint – dit is het beste waar voor uw geld.

Vooral in combinatie met de exclusieve waterverzorgingsopties zoals 100% filtratie zonder omleiding en Tri-X™-filters is het FreshWater-zoutsysteem de beste keuze voor het merk Hot Spring.

 

Waarom is het FreshWater-zoutsysteemde beste keuze voor waterverzorging

Het FreshWater-zoutsysteem maakt gebruik van een unieke technologie, waarvoor patent is aangevraagd, in een vooraanstaand, ingebouwd en wegwerpbaar ontwerp, dat toegankelijk is via de bovenkant van de spa.

Handig en wegwerpbaar – De patronen worden per drie verkocht in een aantrekkelijke verpakking, zodat u gedurende één jaar kunt genieten van betaalbare waterverzorging. Geen extra componenten nodig op de spa!

Het allerbeste spa-water

Natuurlijk aanvoelend water met minder chemicaliën en geen onaangename geuren

Bespaar geld door het water minder te verversen

Bespaar tijd door uw spa te onderhouden met automatische opwekking van chloorZoutsysteem

Het FreshWater-zoutsysteem is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk waterverzorgingssysteem, dat het spa-water een heel jaar lang zuiver en helder houdt.

Een wegwerpbaar patroon in titanium wekt chloor op uit zout en laat dat langzaamaan vrijkomen in het water, waardoor dit zuiver blijft en altijd klaar voor gebruik is zonder al te veel moeite. Minder gebruik van chemicaliën zorgt voor een langere levensduur van het water en laat het water zacht en natuurlijk aanvoelen, waardoor u dus meer tijd heeft om te genieten van uw spa. Combineer met een FreshWater Ag+™-zilverpatroon voor de ultieme oplossing voor waterverzorging.

 

Beschikbaar op spa's uit de Highlife®-collectie en Limelight®-collectie

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief