NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Hoe u ook in een spa kunt detoxen...

Het is weer bijna zomer en dus hoog tijd om uw lichaam klaar te stomen na een lange, koude winter. Er is niets belangrijkers dan goede eetgewoontes en voldoende sporten, maar wist u ook dat een spa uw lichaam kan "detoxen" en zo kan helpen om klaar te zijn voor zonnigere dagen? Hieronder enkele tips over hoe u kan starten aan een detoxsessie bij u thuis:

Voor u begint

Exfolieer

Ga in bad of neem een douche en scrub uw huid met een ruw washandje of een scrubgel vooraleer je in de spa gaat. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden zodat uw huid kan ademen.

Tijdens de sessie

Warmte. 

In een spa gaat uw lichaamstemperatuur stijgen waardoor u zal zweten. Dit zorgt ervoor dat gifstoffen uit uw lichaam verwijderd worden.

Hydratatie.

Het is belangrijk om voldoende water te drinken terwijl u in een spa zit om het vochtpeil van uw lichaam in balans te houden. Door het zweten verliest u immers veel vocht.

Stretch.

Uw spieren zullen ontspannen zijn dankzij de warmte van de spa. Dit maakt de spa een ideale plaats om rustig uw probleemgebieden te stretchen.

Na de sessie

Zuiveren. 

Door een snelle, koude douche na een sessie in de spa te nemen, spoelt u alle onzuiverheden die naar de opppervlakte van uw huid zijn gekomen weg.
Begin aan een detoxsessie nog voor het zomerseizoen, zelfs beter als u dit enkele keren in het jaar herhaalt om uw lichaam gezond te houden.

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief