NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Mopertingen

Van plan om een spa te kopen in Mopertingen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Mopertingen. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Mopertingen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Mopertingen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Mopertingen. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Mopertingen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Bilzen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de spa. Na aankoop installeert het team de spa bij u thuis in Mopertingen. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijs van uw jacuzzi spa in Mopertingen

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de spa in Mopertingen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Mopertingen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Mopertingen beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Mopertingen

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Mopertingen? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Design op maat voor uw jacuzzi in Mopertingen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Mopertingense jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Mopertingen laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Mopertingen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Mopertingen te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-mopertingen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mopertingen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mopertingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mopertingen
jacuzzi-kopen-mopertingen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mopertingen
jacuzzi-kopen-mopertingen
jacuzzi-kopen-mopertingen
jacuzzi-kopen-mopertingen

Ontvang onze nieuwsbrief