NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Gistel? Met HotSpring kom je tot rust

Graag een jacuzzi spa kopen in Gistel? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Gistel. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Gistel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Gistelse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U kan de jacuzzi spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Gistel laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Gistel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Gistel beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Gistel

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Gistel? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

Kostprijs van uw Gistelse spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Gistel overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Gistel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Gistel? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Gistel.

Klantgerichte service voor uw spa in Gistel

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Gistel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Gistel installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Gistel is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Gistelse jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-gistel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-gistel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-gistel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-gistel
jacuzzi-kopen-gistel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-gistel
jacuzzi-kopen-gistel
jacuzzi-kopen-gistel
jacuzzi-kopen-gistel

Ontvang onze nieuwsbrief