NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Dilbeek

Graag een jacuzzi spa kopen in Dilbeek? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Dilbeek. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Dilbeek

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Dilbeek? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw spa in Dilbeek

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Dilbeekse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Dilbeek te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Dilbeek

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Dilbeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Dilbeek installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Dilbeek

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Dilbeek? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Dilbeek. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Dilbeek

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Dilbeek inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Dilbeek

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Dilbeek beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Dilbeek is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Dilbeek te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-dilbeek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-dilbeek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-dilbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-dilbeek
jacuzzi-kopen-dilbeek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-dilbeek
jacuzzi-kopen-dilbeek
jacuzzi-kopen-dilbeek
jacuzzi-kopen-dilbeek

Ontvang onze nieuwsbrief