NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Denderleeuw

Droomt u ervan om een spa te kopen in Denderleeuw? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Denderleeuw.

Prijzen van jacuzzi's in Denderleeuw

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Denderleeuw inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Denderleeuw

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Denderleeuw? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Denderleeuw.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Denderleeuw

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Denderleeuwse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Denderleeuw inbouwt in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Denderleeuw

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Denderleeuw? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Denderleeuw met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Denderleeuw blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Denderleeuw

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Denderleeuw om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis in Denderleeuw na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Denderleeuw is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Denderleeuw te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-denderleeuw

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-denderleeuw

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-denderleeuw

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-denderleeuw
jacuzzi-kopen-denderleeuw

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-denderleeuw
jacuzzi-kopen-denderleeuw
jacuzzi-kopen-denderleeuw
jacuzzi-kopen-denderleeuw

Ontvang onze nieuwsbrief