NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Zwevegem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Zwevegem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zwevegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zwevegem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Zwevegem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Zwevegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zwevegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Zwevegem.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Zwevegem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Zwevegem. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi spa's in Zwevegem

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Zwevegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Zwevegem

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Zwevegem? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Zwevegem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Zwevegemse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Zwevegem buiten inwerken in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zwevegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zwevegem te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Zwevegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zwevegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zwevegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zwevegem
Jacuzzi-kopen-Zwevegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zwevegem
Jacuzzi-kopen-Zwevegem
Jacuzzi-kopen-Zwevegem
Jacuzzi-kopen-Zwevegem

Ontvang onze nieuwsbrief