NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Zeveren: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi kopen in Zeveren? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zeveren.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zeveren

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zeveren blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Zeveren

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Zeveren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Zeveren

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Zeveren buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

HotSpring jacuzzi spa in Zeveren met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Zeveren een punt van verontrusting? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Zeveren

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zeveren? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Zeveren.

Prijs van uw jacuzzi in Zeveren

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Zeveren afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Zeveren is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Zeveren te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zeveren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zeveren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zeveren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zeveren
Jacuzzi-kopen-Zeveren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zeveren
Jacuzzi-kopen-Zeveren
Jacuzzi-kopen-Zeveren
Jacuzzi-kopen-Zeveren

Ontvang onze nieuwsbrief