NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Zeveren? Met HotSpring kom je tot rust

Wil u een jacuzzi kopen in Zeveren? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Zeveren.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zeveren

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zeveren zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi's in Zeveren

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de spa in Zeveren aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Zeveren

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zeveren? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Zeveren.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Zeveren

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Deinze om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Zeveren geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Zeveren

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Zeverense jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Zeveren inbouwt in de tuin. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

HotSpring spa in Zeveren met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Zeveren u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Zeveren is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Zeveren te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-zeveren

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zeveren

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zeveren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zeveren
jacuzzi-kopen-zeveren

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zeveren
jacuzzi-kopen-zeveren
jacuzzi-kopen-zeveren
jacuzzi-kopen-zeveren

Ontvang onze nieuwsbrief