NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Zegelsem? Met HotSpring kom je tot rust

Woont u in Zegelsem en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zegelsem. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Zegelsem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Zegelsem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Zegelsem. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Zegelsem met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Zegelsem? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Design op maat voor uw spa in Zegelsem

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Zegelsemse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Zegelsem laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi spa in Zegelsem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Zegelsem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zegelsem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zegelsem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw spa in Zegelsem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Brakel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Zegelsem. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Zegelsem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zegelsem te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-zegelsem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zegelsem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zegelsem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zegelsem
jacuzzi-kopen-zegelsem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zegelsem
jacuzzi-kopen-zegelsem
jacuzzi-kopen-zegelsem
jacuzzi-kopen-zegelsem

Ontvang onze nieuwsbrief