NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Wuustwezel

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Wuustwezel? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wuustwezel.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wuustwezel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Wuustwezel beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw Wuustwezelse jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Wuustwezel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Wuustwezel

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Wuustwezel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Wuustwezel

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Wuustwezel? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Wuustwezel. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Wuustwezel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Wuustwezelse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Wuustwezel kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Wuustwezel

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Wuustwezel? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Wuustwezel is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wuustwezel? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wuustwezel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wuustwezel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wuustwezel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wuustwezel
Jacuzzi-kopen-Wuustwezel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wuustwezel
Jacuzzi-kopen-Wuustwezel
Jacuzzi-kopen-Wuustwezel
Jacuzzi-kopen-Wuustwezel

Ontvang onze nieuwsbrief