NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Wontergem: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi spa kopen in Wontergem? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wontergem. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Wontergem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Wontergem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Wontergem. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Wontergem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Wontergem buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Prijzen van jacuzzi spa's in Wontergem

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Wontergem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Wontergem

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Wontergem u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Wontergem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Wontergem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wontergem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Wontergem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wontergem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wontergem te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Wontergem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wontergem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wontergem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wontergem
Jacuzzi-kopen-Wontergem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wontergem
Jacuzzi-kopen-Wontergem
Jacuzzi-kopen-Wontergem
Jacuzzi-kopen-Wontergem

Ontvang onze nieuwsbrief