NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Wijnegem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Wijnegem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wijnegem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Wijnegem

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wijnegem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi in Wijnegem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Wijnegemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Wijnegem buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Wijnegem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Wijnegem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Wijnegem.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Wijnegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Wijnegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Wijnegem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Wijnegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wijnegem

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Wijnegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wijnegem is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wijnegem te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wijnegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wijnegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wijnegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wijnegem
Jacuzzi-kopen-Wijnegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wijnegem
Jacuzzi-kopen-Wijnegem
Jacuzzi-kopen-Wijnegem
Jacuzzi-kopen-Wijnegem

Ontvang onze nieuwsbrief