NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Wezemaal: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi kopen in Wezemaal? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Wezemaal.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Wezemaal

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Wezemaal? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Wezemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wezemaal met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wezemaal vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

HotSpring jacuzzi in Wezemaal met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Wezemaal? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Wezemaal

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Wezemaal om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Wezemaal aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Wezemaal

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Wezemaal buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Wezemaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wezemaal te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wezemaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wezemaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wezemaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wezemaal
Jacuzzi-kopen-Wezemaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wezemaal
Jacuzzi-kopen-Wezemaal
Jacuzzi-kopen-Wezemaal
Jacuzzi-kopen-Wezemaal

Ontvang onze nieuwsbrief