NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Wetteren en geniet van een hemelse staycation

Woont u in Wetteren en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Wetteren. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Wetteren

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Wetteren? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Wetteren

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Wetteren? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Wetteren.

Kostprijs van uw Wetterse spa

Een spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Wetteren overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wetteren

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wetteren vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wetteren

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Wetteren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Wetteren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Wetteren

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw Wetterse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U stemt de spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de spa in Wetteren laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wetteren is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wetteren te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-wetteren

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-wetteren

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-wetteren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-wetteren
jacuzzi-kopen-wetteren

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-wetteren
jacuzzi-kopen-wetteren
jacuzzi-kopen-wetteren
jacuzzi-kopen-wetteren

Ontvang onze nieuwsbrief