NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Wetteren: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi kopen in Wetteren? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wetteren.

HotSpring jacuzzi in Wetteren met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Wetteren? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wetteren

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Wetteren blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Wetteren

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Wetteren? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Wetteren.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Wetteren

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Wetterse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Wetteren buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Wetterse jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Wetteren afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Wetteren

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Wetteren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Wetteren is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wetteren te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Wetteren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wetteren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wetteren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wetteren
Jacuzzi-kopen-Wetteren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wetteren
Jacuzzi-kopen-Wetteren
Jacuzzi-kopen-Wetteren
Jacuzzi-kopen-Wetteren

Ontvang onze nieuwsbrief