NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Westmeerbeek? Met HotSpring kom je tot rust

Woont u in Westmeerbeek en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Westmeerbeek.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Westmeerbeek

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Westmeerbeek schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Westmeerbeek

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Westmeerbeekse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi in Westmeerbeek bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi.

Kostprijs van uw Westmeerbeekse jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de spa in Westmeerbeek afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Westmeerbeek

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Hulshout om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Westmeerbeek door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Westmeerbeek

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Westmeerbeek? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Westmeerbeek.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Westmeerbeek

Ziet u op tegen uw energierekening door de spa in Westmeerbeek? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Westmeerbeek is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Westmeerbeek te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-westmeerbeek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-westmeerbeek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-westmeerbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-westmeerbeek
jacuzzi-kopen-westmeerbeek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-westmeerbeek
jacuzzi-kopen-westmeerbeek
jacuzzi-kopen-westmeerbeek
jacuzzi-kopen-westmeerbeek

Ontvang onze nieuwsbrief