NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Westende en geniet van een hemelse staycation

Een jacuzzi spa kopen in Westende? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Westende en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Westende

Baart uw energiefactuur door de spa in Westende u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw Westendse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Westende inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Westende

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Westendse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de jacuzzi’s van HotSpring verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Westende te laten inwerken in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Westende

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Westende? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Westende. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw spa in Westende

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Middelkerke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis in Westende na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Kwaliteitsvolle spa’s in Westende met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Westende vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Westende is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Westende te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-westende

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-westende

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-westende

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-westende
jacuzzi-kopen-westende

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-westende
jacuzzi-kopen-westende
jacuzzi-kopen-westende
jacuzzi-kopen-westende

Ontvang onze nieuwsbrief