NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Wespelaar: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Wespelaar en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wespelaar en ga langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Wespelaar

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Wespelaar buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Wespelaar

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wespelaar? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijzen van jacuzzi's in Wespelaar

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Wespelaar inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wespelaar

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wespelaar zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Wespelaar

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Wespelaar? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Wespelaar.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Wespelaar

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Wespelaar om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wespelaar is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Wespelaar? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wespelaar

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wespelaar

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wespelaar

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wespelaar
Jacuzzi-kopen-Wespelaar

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wespelaar
Jacuzzi-kopen-Wespelaar
Jacuzzi-kopen-Wespelaar
Jacuzzi-kopen-Wespelaar

Ontvang onze nieuwsbrief