NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Wanzele: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi kopen in Wanzele? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wanzele.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Wanzele

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Wanzele om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Wanzele met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Wanzele u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Wanzele

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Wanzele? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Wanzele.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wanzele met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wanzele vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Wanzele

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Wanzele buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Wanzele inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Wanzele is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wanzele te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wanzele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wanzele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wanzele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wanzele
Jacuzzi-kopen-Wanzele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wanzele
Jacuzzi-kopen-Wanzele
Jacuzzi-kopen-Wanzele
Jacuzzi-kopen-Wanzele

Ontvang onze nieuwsbrief