NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Waasmunster: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi kopen in Waasmunster? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Waasmunster.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Waasmunster

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Waasmunster om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Waasmunster

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Waasmunsterse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Waasmunster buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

HotSpring jacuzzi spa in Waasmunster met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Waasmunster? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Prijzen van jacuzzi spa's in Waasmunster

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Waasmunster afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Waasmunster met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Waasmunster zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Waasmunster

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Waasmunster? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Waasmunster.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Waasmunster is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Waasmunster te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Waasmunster

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Waasmunster

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Waasmunster

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Waasmunster
Jacuzzi-kopen-Waasmunster

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Waasmunster
Jacuzzi-kopen-Waasmunster
Jacuzzi-kopen-Waasmunster
Jacuzzi-kopen-Waasmunster

Ontvang onze nieuwsbrief