NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Vrasene: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Vrasene? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vrasene.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Vrasene

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Vrasene buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi spa in Vrasene

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Vrasene aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Vrasene met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Vrasene vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring jacuzzi spa in Vrasene met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Vrasene een punt van verontrusting? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Vrasene

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Vrasene? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Vrasene.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Vrasene

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Vrasene om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Vrasene is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Vrasene te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Vrasene

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vrasene

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vrasene

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vrasene
Jacuzzi-kopen-Vrasene

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vrasene
Jacuzzi-kopen-Vrasene
Jacuzzi-kopen-Vrasene
Jacuzzi-kopen-Vrasene

Ontvang onze nieuwsbrief