NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Vosselaar: kies voor kwaliteit met HotSpring

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Vosselaar? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vosselaar.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Vosselaar

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Vosselaarse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Vosselaar buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Vosselaar

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Vosselaar om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Vosselaar

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Vosselaar? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Vosselaar en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi in Vosselaar

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Vosselaar overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vosselaar

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Vosselaar vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

HotSpring jacuzzi spa in Vosselaar met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Vosselaar een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Vosselaar is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Vosselaar te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Vosselaar

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vosselaar

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vosselaar

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vosselaar
Jacuzzi-kopen-Vosselaar

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vosselaar
Jacuzzi-kopen-Vosselaar
Jacuzzi-kopen-Vosselaar
Jacuzzi-kopen-Vosselaar

Ontvang onze nieuwsbrief