NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Veldwezelt: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi spa kopen in Veldwezelt? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Veldwezelt. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Veldwezelt

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Veldwezelt? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Veldwezelt en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Veldwezelt

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Veldwezelt. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Veldwezelt

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Veldwezelt? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Veldwezelt

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Veldwezelt buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Veldwezelt met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Veldwezelt zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijzen van jacuzzi spa's in Veldwezelt

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Veldwezelt aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Veldwezelt is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Veldwezelt te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Veldwezelt

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Veldwezelt

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Veldwezelt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Veldwezelt
Jacuzzi-kopen-Veldwezelt

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Veldwezelt
Jacuzzi-kopen-Veldwezelt
Jacuzzi-kopen-Veldwezelt
Jacuzzi-kopen-Veldwezelt

Ontvang onze nieuwsbrief