NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Vechmaal: kwaliteitsvol genieten

Van plan om een jacuzzi te kopen in Vechmaal? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vechmaal.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Vechmaal

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Vechmaal. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vechmaal

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Vechmaal vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Vechmaal

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Vechmaal u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Vechmaal

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Vechmaal? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Vechmaal. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Vechmaal

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Vechmaal buiten inwerken in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Prijs van uw jacuzzi in Vechmaal

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Vechmaal inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Vechmaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Vechmaal te voelen? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vechmaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vechmaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vechmaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vechmaal
Jacuzzi-kopen-Vechmaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vechmaal
Jacuzzi-kopen-Vechmaal
Jacuzzi-kopen-Vechmaal
Jacuzzi-kopen-Vechmaal

Ontvang onze nieuwsbrief