NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Tollembeek: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Tollembeek? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Tollembeek en ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Tollembeek

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Tollembeek buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Tollembeek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Tollembeek

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Tollembeek? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Tollembeek.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Tollembeek

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Tollembeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Tollembeek

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Tollembeek beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi spa in Tollembeek met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Tollembeek? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Tollembeek is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Tollembeek? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Tollembeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Tollembeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Tollembeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Tollembeek
Jacuzzi-kopen-Tollembeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Tollembeek
Jacuzzi-kopen-Tollembeek
Jacuzzi-kopen-Tollembeek
Jacuzzi-kopen-Tollembeek

Ontvang onze nieuwsbrief