NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Tienen

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Tienen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Tienen.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Tienen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Tienen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Tienen. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Tienen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Tienen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis in Tienen. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Tienen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Tienen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Tienen

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Tienen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de spa in Tienen

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw Tientse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? U kan de jacuzzi spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de spa in Tienen laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

Prijs van uw jacuzzi spa in Tienen

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Tienen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Tienen is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Tientse spa? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-tienen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-tienen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-tienen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-tienen
jacuzzi-kopen-tienen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-tienen
jacuzzi-kopen-tienen
jacuzzi-kopen-tienen
jacuzzi-kopen-tienen

Ontvang onze nieuwsbrief