NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Temse: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Temse en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Temse.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Temse

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Temse? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Temse. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Temse

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Temse u zorgen? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Temse

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Temsese jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Temse buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

Prijzen van jacuzzi spa's in Temse

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Temse inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Temse

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Temse om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Temse met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Temse heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Temse is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Temse te beleven? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Temse

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Temse

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Temse

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Temse
Jacuzzi-kopen-Temse

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Temse
Jacuzzi-kopen-Temse
Jacuzzi-kopen-Temse
Jacuzzi-kopen-Temse

Ontvang onze nieuwsbrief