NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in een HotSpring jacuzzi in Temse

Droomt u ervan om een spa te kopen in Temse? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Temse en ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi spa in Temse met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Temse een punt van verontrusting? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Temse

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Temse? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Temse.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Temse

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Temse om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis in Temse na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design op maat voor uw jacuzzi in Temse

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Temsese spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de spa in Temse laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Temse met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Temse blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijzen van jacuzzi's in Temse

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Temse aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Temse is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Temse te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-temse

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-temse

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-temse

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-temse
jacuzzi-kopen-temse

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-temse
jacuzzi-kopen-temse
jacuzzi-kopen-temse
jacuzzi-kopen-temse

Ontvang onze nieuwsbrief