NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Stabroek: een HotSpring voor elke stijl en woning

Woont u in Stabroek en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Stabroek.

Prijs van uw jacuzzi spa in Stabroek

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Stabroek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Stabroek met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Stabroek? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Stabroek

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Stabroek? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Stabroek.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Stabroek

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Stabroek om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Stabroek

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Stabroek geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Stabroek

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Stabroekse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Stabroek buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Stabroek is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Stabroek te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Stabroek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Stabroek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Stabroek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Stabroek
Jacuzzi-kopen-Stabroek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Stabroek
Jacuzzi-kopen-Stabroek
Jacuzzi-kopen-Stabroek
Jacuzzi-kopen-Stabroek

Ontvang onze nieuwsbrief