NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Sint-Ulriks-Kapelle? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Sint-Ulriks-Kapelle? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Ulriks-Kapelle.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sint-Ulriks-Kapelle

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Sint-Ulriks-Kapelle een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw Sint-Ulriks-Kapelse jacuzzi spa

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Sint-Ulriks-Kapelle afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Ulriks-Kapelle

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Dilbeek. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de spa. Het team komt de spa bij u thuis in Sint-Ulriks-Kapelle installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Ulriks-Kapelle

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Ulriks-Kapelle blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Ulriks-Kapelle

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Sint-Ulriks-Kapelse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Sint-Ulriks-Kapelle bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Sint-Ulriks-Kapelle

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Sint-Ulriks-Kapelle? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Ulriks-Kapelle.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Sint-Ulriks-Kapelle is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Sint-Ulriks-Kapelle te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-ulriks-kapelle

Ontvang onze nieuwsbrief