NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Sint-Pieters-Leeuw? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Pieters-Leeuw.

Kostprijs van uw Sint-Pieters-Leeuwse jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Pieters-Leeuw een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Pieters-Leeuw

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Pieters-Leeuw blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Sint-Pieters-Leeuwse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Sint-Pieters-Leeuw om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Pieters-Leeuw

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Pieters-Leeuw? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Pieters-Leeuw is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Sint-Pieters-Leeuwse jacuzzi spa? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Leeuw

Ontvang onze nieuwsbrief