NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw en geniet van een hemelse staycation

Woont u in Sint-Pieters-Leeuw en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Pieters-Leeuw.

Kostprijs van uw Sint-Pieters-Leeuwse jacuzzi

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw spa in Sint-Pieters-Leeuw

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Sint-Pieters-Leeuw om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Sint-Pieters-Leeuw door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Sint-Pieters-Leeuw

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Pieters-Leeuw? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Pieters-Leeuw

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Pieters-Leeuw? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Pieters-Leeuw en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle spa’s in Sint-Pieters-Leeuw met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Sint-Pieters-Leeuw geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Pieters-Leeuwse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Bovendien kan u de jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Pieters-Leeuw is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Pieters-Leeuw te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw
jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw
jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw
jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw
jacuzzi-kopen-sint-pieters-leeuw

Ontvang onze nieuwsbrief