NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Sint-Pieters-Kapelle en geniet van de rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Sint-Pieters-Kapelle? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Pieters-Kapelle. Ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Pieters-Kapelle

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Pieters-Kapelse spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Sint-Pieters-Kapelle bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Pieters-Kapelle

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Herne om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Sint-Pieters-Kapelle geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Pieters-Kapelle

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Pieters-Kapelle vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijs van uw jacuzzi in Sint-Pieters-Kapelle

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Sint-Pieters-Kapelle afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Pieters-Kapelle

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Pieters-Kapelle? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Sint-Pieters-Kapelle en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

HotSpring jacuzzi in Sint-Pieters-Kapelle met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Pieters-Kapelle? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Sint-Pieters-Kapelle is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Sint-Pieters-Kapelle? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-pieters-kapelle

Ontvang onze nieuwsbrief