NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Sint-Martens-Voeren

Graag een jacuzzi kopen in Sint-Martens-Voeren? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Martens-Voeren.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Voeren

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Sint-Martens-Voeren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Sint-Martens-Voeren

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Martens-Voeren een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Martens-Voeren

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Martens-Voeren schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Sint-Martens-Voeren

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Martens-Voeren inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Sint-Martens-Voeren

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Sint-Martens-Voeren buiten inwerken in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sint-Martens-Voeren

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Martens-Voeren? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de verontreiniging van het water. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Voeren.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Martens-Voeren is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Martens-Voeren te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Voeren

Ontvang onze nieuwsbrief