NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Sint-Martens-Lierde: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Sint-Martens-Lierde? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Martens-Lierde.

Prijzen van jacuzzi's in Sint-Martens-Lierde

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Martens-Lierde aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi in Sint-Martens-Lierde met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Martens-Lierde? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Martens-Lierde

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Sint-Martens-Lierde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Lierde

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Sint-Martens-Lierde kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Martens-Lierde

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Martens-Lierde? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Martens-Lierde.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Martens-Lierde met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Martens-Lierde zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Martens-Lierde is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Martens-Lierde te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lierde

Ontvang onze nieuwsbrief