NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Sint-Martens-Lennik: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi kopen in Sint-Martens-Lennik? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Martens-Lennik.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Martens-Lennik

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Martens-Lennik? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Lennik en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Lennik

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Sint-Martens-Lennik om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Martens-Lennik inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

HotSpring jacuzzi in Sint-Martens-Lennik met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Sint-Martens-Lennik u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi in Sint-Martens-Lennik

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Sint-Martens-Lennik buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Martens-Lennik met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Martens-Lennik vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Martens-Lennik is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Lennik

Ontvang onze nieuwsbrief