NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Sint-Margriete-Houtem

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Sint-Margriete-Houtem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Margriete-Houtem en ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi in Sint-Margriete-Houtem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Margriete-Houtem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi in Sint-Margriete-Houtem met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Margriete-Houtem? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Margriete-Houtem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Sint-Margriete-Houtem buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Margriete-Houtem met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Margriete-Houtem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Margriete-Houtem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Sint-Margriete-Houtem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Margriete-Houtem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Margriete-Houtem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Margriete-Houtem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Margriete-Houtem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Margriete-Houtem te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Margriete-Houtem

Ontvang onze nieuwsbrief