NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Sint-Laureins-Berchem: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi kopen in Sint-Laureins-Berchem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Laureins-Berchem. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Sint-Laureins-Berchem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Laureins-Berchem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Sint-Laureins-Berchem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Sint-Laureins-Berchem. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Laureins-Berchem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem buiten inwerken in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

HotSpring jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Sint-Laureins-Berchem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem
Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem
Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem
Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem
Jacuzzi-kopen-Sint-Laureins-Berchem

Ontvang onze nieuwsbrief