NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem

Droomt u ervan om een spa te kopen in Sint-Laureins-Berchem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem en ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Laureins-Berchem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Sint-Laureins-Berchemse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de jacuzzi in Sint-Laureins-Berchem laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Sint-Laureins-Berchem

Zorgen over uw energierekening door de spa in Sint-Laureins-Berchem? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Laureins-Berchem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Laureins-Berchem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van spa's in Sint-Laureins-Berchem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Sint-Laureins-Berchem aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Sint-Laureins-Berchem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Sint-Pieters-Leeuw om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. Na aankoop installeert het team de spa bij u thuis in Sint-Laureins-Berchem. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Laureins-Berchem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Laureins-Berchem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Sint-Laureins-Berchem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Laureins-Berchem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Laureins-Berchem te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem
jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem
jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem
jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem
jacuzzi-kopen-sint-laureins-berchem

Ontvang onze nieuwsbrief