NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Thuis heerlijk genieten? Met een HotSpring spa in Sint-Laureins

Woont u in Sint-Laureins en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Laureins en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in Sint-Laureins

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Sint-Laureinse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de jacuzzi in Sint-Laureins bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Laureins

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Sint-Laureins? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Sint-Laureins.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Laureins

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Sint-Laureins? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Laureins

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Sint-Laureins om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Sint-Laureins geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Laureins met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Sint-Laureins beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van jacuzzi spa's in Sint-Laureins

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Sint-Laureins afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Laureins is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Laureins te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-laureins

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-laureins

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-laureins

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-laureins
jacuzzi-kopen-sint-laureins

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-laureins
jacuzzi-kopen-sint-laureins
jacuzzi-kopen-sint-laureins
jacuzzi-kopen-sint-laureins

Ontvang onze nieuwsbrief