NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Sint-Jan-In-Eremo: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Sint-Jan-In-Eremo? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Jan-In-Eremo. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Sint-Jan-In-Eremo

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Sint-Jan-In-Eremo om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Jan-In-Eremo overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Sint-Jan-In-Eremo

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Jan-In-Eremo? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Jan-In-Eremo

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Sint-Jan-In-Eremo buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Jan-In-Eremo

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Jan-In-Eremo heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Jan-In-Eremo

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Jan-In-Eremo? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Jan-In-Eremo en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Jan-In-Eremo is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo
Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo
Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo
Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo
Jacuzzi-kopen-Sint-Jan-In-Eremo

Ontvang onze nieuwsbrief