NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle

Een jacuzzi spa kopen in Sint-Jacobs-Kapelle? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sint-Jacobs-Kapelle

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Jacobs-Kapelle? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Sint-Jacobs-Kapelle om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Jacobs-Kapelle met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Jacobs-Kapelle schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Jacobs-Kapelle is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Sint-Jacobs-Kapelle

Ontvang onze nieuwsbrief