NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle

Een spa kopen in Sint-Jacobs-Kapelle? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle.

HotSpring spa in Sint-Jacobs-Kapelle met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Sint-Jacobs-Kapelle? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw Sint-Jacobs-Kapelse spa

Een spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle spa’s in Sint-Jacobs-Kapelle met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Jacobs-Kapelle schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Diksmuide om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Sint-Jacobs-Kapelle installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle

Over een spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Jacobs-Kapelse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Sint-Jacobs-Kapelle laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Jacobs-Kapelle

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Sint-Jacobs-Kapelle? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Jacobs-Kapelle is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Jacobs-Kapelle te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle
jacuzzi-kopen-sint-jacobs-kapelle

Ontvang onze nieuwsbrief