NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Sint-Gillis-Dendermonde en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Gillis-Dendermonde.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Sint-Gillis-Dendermonde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi spa in Sint-Gillis-Dendermonde

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Sint-Gillis-Dendermonde

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Gillis-Dendermonde met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Sint-Gillis-Dendermonde geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Gillis-Dendermonde

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Gillis-Dendermonde? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Gillis-Dendermonde is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Gillis-Dendermonde te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Dendermonde

Ontvang onze nieuwsbrief