NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Andries: kwaliteitsvol genieten

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Sint-Andries? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Andries.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Andries

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Sint-Andries buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Sint-Andries met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Sint-Andries? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Andries

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Andries? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Andries.

Prijs van uw jacuzzi in Sint-Andries

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Andries afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Sint-Andries

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Sint-Andries om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Andries met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Sint-Andries heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Andries is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Andries te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Andries

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Andries

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Andries

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Andries
Jacuzzi-kopen-Sint-Andries

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Andries
Jacuzzi-kopen-Sint-Andries
Jacuzzi-kopen-Sint-Andries
Jacuzzi-kopen-Sint-Andries

Ontvang onze nieuwsbrief