NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Schore: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Schore? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Schore. Kom langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Schore

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Schore om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Schore

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Schore? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Schore.

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Schore inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Schore met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Schore beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Schore met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Schore? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Schore

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Schore kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Schore is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Schore? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Schore

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Schore

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Schore

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Schore
Jacuzzi-kopen-Schore

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Schore
Jacuzzi-kopen-Schore
Jacuzzi-kopen-Schore
Jacuzzi-kopen-Schore

Ontvang onze nieuwsbrief