NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Schoonaarde

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Schoonaarde? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Schoonaarde. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi's in Schoonaarde

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi in Schoonaarde inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle spa’s in Schoonaarde met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Schoonaarde beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Schoonaarde

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Dendermonde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Schoonaarde installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Schoonaarde

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Schoonaarde u zorgen? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Schoonaarde

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Schoonaarde? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Schoonaarde.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Schoonaarde

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Schoonaardse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi in Schoonaarde laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Schoonaarde is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Schoonaarde te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-schoonaarde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-schoonaarde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-schoonaarde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-schoonaarde
jacuzzi-kopen-schoonaarde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-schoonaarde
jacuzzi-kopen-schoonaarde
jacuzzi-kopen-schoonaarde
jacuzzi-kopen-schoonaarde

Ontvang onze nieuwsbrief