NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Scherpenheuvel-Zichem? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Scherpenheuvel-Zichem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Scherpenheuvel-Zichem.

Kwaliteitsvolle spa’s in Scherpenheuvel-Zichem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Scherpenheuvel-Zichem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi in Scherpenheuvel-Zichem met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Scherpenheuvel-Zichem? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem

Over een spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Scherpenheuvel-Zichemse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de spa in Scherpenheuvel-Zichem laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

Prijzen van jacuzzi spa's in Scherpenheuvel-Zichem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Scherpenheuvel-Zichem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Scherpenheuvel-Zichem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Scherpenheuvel-Zichem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw spa in Scherpenheuvel-Zichem.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Scherpenheuvel-Zichem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis in Scherpenheuvel-Zichem. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Scherpenheuvel-Zichem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel-zichem

Ontvang onze nieuwsbrief