NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Scherpenheuvel-Zichem: kwaliteitsvol genieten

Woont u in Scherpenheuvel-Zichem en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Scherpenheuvel-Zichem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Scherpenheuvel-Zichem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Scherpenheuvel-Zichem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Scherpenheuvel-Zichem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Scherpenheuvel-Zichem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Scherpenheuvel-Zichem. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

HotSpring jacuzzi in Scherpenheuvel-Zichem met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Scherpenheuvel-Zichem? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw Scherpenheuvel-Zichemse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Scherpenheuvel-Zichemse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Scherpenheuvel-Zichem kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Scherpenheuvel-Zichem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Scherpenheuvel-Zichem te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem
Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem
Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem
Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem
Jacuzzi-kopen-Scherpenheuvel-Zichem

Ontvang onze nieuwsbrief