NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Rijmenam: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi kopen in Rijmenam? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Rijmenam. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi spa in Rijmenam

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Rijmenam inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Rijmenam

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Rijmenam om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design op maat voor uw jacuzzi in Rijmenam

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Rijmenam buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

HotSpring jacuzzi in Rijmenam met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Rijmenam? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Rijmenam

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Rijmenam? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Rijmenam.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Rijmenam

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Rijmenam blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Rijmenam is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Rijmenam te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Rijmenam

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rijmenam

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rijmenam

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rijmenam
Jacuzzi-kopen-Rijmenam

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rijmenam
Jacuzzi-kopen-Rijmenam
Jacuzzi-kopen-Rijmenam
Jacuzzi-kopen-Rijmenam

Ontvang onze nieuwsbrief