NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Rekkem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Rekkem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Rekkem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Rekkem

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Rekkem? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Rekkem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Rekkem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Design op maat voor uw jacuzzi in Rekkem

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Rekkem buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Rekkem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Rekkem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Rekkem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Rekkem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Rekkem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Rekkem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Rekkem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Rekkem te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Rekkem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rekkem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rekkem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rekkem
Jacuzzi-kopen-Rekkem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rekkem
Jacuzzi-kopen-Rekkem
Jacuzzi-kopen-Rekkem
Jacuzzi-kopen-Rekkem

Ontvang onze nieuwsbrief