NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Ransberg en geniet van een hemelse staycation

Woont u in Ransberg en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Ransberg. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Ransberg

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Kortenaken om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Ransberg installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ransberg

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Ransberg beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw spa in Ransberg

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw Ransbergse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Ransberg te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

HotSpring jacuzzi spa in Ransberg met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Ransberg? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Ransberg

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Ransberg? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Ransberg.

Kostprijs van uw Ransbergse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Ransberg afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Ransberg is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Ransberg te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-ransberg

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-ransberg

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-ransberg

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-ransberg
jacuzzi-kopen-ransberg

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-ransberg
jacuzzi-kopen-ransberg
jacuzzi-kopen-ransberg
jacuzzi-kopen-ransberg

Ontvang onze nieuwsbrief